Fazolová polévka s uzeným tofu a rajčaty

Rychlý recept na hustou fazolovou polévku s uzeným tofu a rajčaty.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme prolisovaný česnek, červené fazole a nakrájená rajčata. Krátce podusíme, přidáme rajčatovou passatu a zeleninový vývar. Vaříme zhruba 25 minut, poté část polévky rozmixujeme tyčovým mixérem a tím polévku zahustíme. Nakonec přidáme oregano, bazalku a dochutíme podle chuti solí, pepřem. 


 


Tofu si nakrájíme na malé trojúhelníčky a zprudka orestujeme na pánvi na oleji z obou stran.


 


Připravenou fazolovou polévku podáváme přelitou rostlinou smetanou a s opečeným tofu.  


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazolová polévka s uzeným tofu a rajčaty

Zpět na recept