800 g | batáty | |
krém | ||
---|---|---|
3-4 stroužky | česnek | |
150 g | lučina | |
200 ml | smetana ke šlehání | |
podle potřeby | ||
1-2 lžíce | olej | |
podle chuti | ||
sůl | ||
drcený tymián | ||
mletá sladká paprika | ||
mletý černý pepř | ||
pálivá mletá paprika | ||
sušený česnek |
-> Batáty jako všestranná surovina: Jak je nejlépe připravit a co z nich uvařit?
Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?
V obchodech objevujeme stále nové ovoce a zeleninu. Často ani nevíme, jak s danou surovinou zacházet. V čem jsou batáty výjimečné a jak je připravit?
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena