Hrušková povidla se hodí do sladkých i slaných jídel. Jak je připravit a které hrušky jsou nejlepší?
Jak zpracovat přezrálé hrušky? Do povidel! Jsou totiž dokonalá nejen do kynutých koláčů, ale i jako doprovod k sýrům či s pečeným vepřovým. Tradiční hrušková povidla vás možná překvapí, kde všude umí zazářit. Pokud máte hrušky a čas, pusťte se do vaření! Složité to opravdu není, recept máme a výsledek za to rozhodně stojí.
Odlehčete spíž a zlikvidujte zásoby ořechů i zavařenin: Tipy na sladké náplně do koláčů a buchet
Často máme ve spíži či mrazáku suroviny, které můžeme skvěle využít k pečení buchet, koláčů a dalšího sladkého pečiva. Přinášíme několik tipů, jak zpracovat běžné zásoby a připravit z nich lahodné náplně.
Autor:Zuzana
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena