Vaření.czReceptyPasta s omáčkou z čerstvých rajčat

Pasta s omáčkou z čerstvých rajčat

Recept na těstoviny s omáčkou připravenou z čerstvých rajčátek.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Rajčata překrájíme, menší můžeme nechat celá. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Přihodíme nadrobno nakrájený česnek, osolíme, opepříme, přidáme lžíci mletého koření Horalka (nemusí být, nahradí místo vody vývar) a vsypeme rajčata s čerstvou bazalkou. Za občasného promíchání a podlití vývarem podusíme. 

Rajčata poté rozmixujeme a dochutíme cukrem, podle potřeby i dosolíme, dopepříme apod. 

Promícháme s uvařenými těstovinami, na taliří doplníme parmazánem a ihned podáváme. 

Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!

Zapékané těstoviny jsou velmi vděčné - jsou levné, ne moc pracné a zasytí opravdu celou rodinu. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na těstoviny z jednoho pekáčku - zapečené se zeleninou, uzeninami, ale i houbami.

Těstoviny

Pikantní cibulovo-rajčatová polévka

(doba přípravy 35 min)

Pikantní

 

 

 

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pasta s omáčkou z čerstvých rajčat

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena