Recept na pikantní polévku z cibule a čerstvých rajčat s feferonkou a tymiánem. Polévku podáváme se sýrem a toasty.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
750 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
5 ks | rajčata |
5 ks | cibule |
150 ml | bílé víno |
2 snítky | čerstvý tymián |
100 g | sýr ementálského typu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
1-2 ks | červená feferonka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena