Recept na pikantní polévku z cibule a čerstvých rajčat s feferonkou a tymiánem. Polévku podáváme se sýrem a toasty.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
750 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
5 ks | rajčata |
5 ks | cibule |
150 ml | bílé víno |
2 snítky | čerstvý tymián |
100 g | sýr ementálského typu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
1-2 ks | červená feferonka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.