Pařížské sekané biftečky

Moc dobrý recept z mletého masa. Obalované biftečky v těstíčku.


3.063x
25 min

Postup přípravy

Rohlík nakrájíme na tenké plátky, zalijeme trochou vody a necháme rozmočit.

Mleté maso vložíme do mísy. Přidáme rohlík, vejce a strouhanku. Vše osolíme, opepříme a dobře propracujeme.

Do misky si rozklepneme vejce a vidličkou ho rozšleháme s mlékem a olejem. Vmícháme mouku, nastrouhaný sýr, osolíme, opepříme a vypracujeme hladké těstíčko.

Z masové hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama menší karbanátky a obalujeme je v připraveném těstíčku. Na pánvi rozehřejeme olej a biftečky pozvolna pečeme z obou stran dozlatova.

Biftečky podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pařížské sekané biftečky

Zpět na recept