Nadívané hříbky

Francouzská houbová delikatesa.


3.1132x
60 min

Postup přípravy

Hříbky očistíme a odkrojíme nožičky. Kloboučky spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Zapékací mísu vymažeme olejem, česnekem, vložíme hlavičky, pomašlujeme olejem a asi 5 minut pečeme. Pak je zakryjeme, snížíme teplotu a ještě asi 10 minut dopékáme. Nožičky pokrájíme na drobno, utřeme s nasekanou šalotkou, prolisovaným česnekem, strouhankou, jemně pokrájenou šunkou a olejem. Opepříme, dosolíme, důkladně promícháme a navršíme do napůl upečených kloboučků. Lehce zakapeme bílým vínem a odkryté zapékáme asi půl hodiny. Podáváme sypané bylinkami.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nadívané hříbky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena