Křehké těsto jako univerzální pomocník při pečení. Jak ho snadno připravit?
Pečení sladkých i slaných koláčů, dortů zákusků i cukroví se neobejde bez vděčného křehkého těsta. Rozplývá se na jazyku a v koláčích po upečení slouží jako nosič náplně.

Šťavnaté koláče a buchty? Vsaďte na jablka a upečte si mřížkový, hraběnku nebo tarte Tatin
Jablečné dezerty nabízejí jedinečné spojení sladkosti a vláčnosti. S jablky vyčarujete spousta lahodných moučníků: od štrúdlů a koláčů přes buchty až po dezerty se skořicí a karamelem. Pojďte se pustit do jablek spolu s námi!

Křehký a naprosto dokonalý: Linecký koláč krok za krokem
Upečte si společně s námi naprosto úžasný linecký koláč, který nás svou chutí a křehkostí dokonale naladí na nedělní pohodičku.

Koláče z plechu: Ovocné, tvarohové i s mákem
Jaká by to byla neděle bez sladké vůně linoucí se z trouby. Připravili jsme pro vás 6 receptů na koláče, na které nedáme dopustit.

Autor:cccarera
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena