Marinovaný losos na grilu

Vyzkoušejte recept na grilovaného lososa marinovaného v netradičním rumovém nálevu.


4.36x
35 min
1×

Postup přípravy

Jednotlivé steaky z lososa bez kůže omyjeme, osušíme a naložíme přes noc do marinády.

Příprava marinády: Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí, pepřem a provensálským kořením. Rum promícháme s citronovou šťávou, sójovou omáčkou a medem. Potom přidáme česnekovo-bylinkovou pastu a touto marinádou potřeme lososové steaky.

Odležené lososové steaky osušíme, poklademe kolečkem citronu a jednotlivě zabalíme do alobalu, který předem potřeme olejem. Takto připravenou rybu grilujeme z každé strany přibližně 5 minut.

Marinovaného lososa pečeného na grilu podáváme s pečivem, zeleninou a nejrůznějšími dipy.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaný losos na grilu

Zpět na recept