Marinovaná vepřová kotleta s bramborem

Křehká a šťavnatá kotleta s libovolnou přílohou.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Kotlety naklepeme a při okrajích nařízneme. V misce rozmícháme vejce, hořčici, grilovací koření, solamyl a česnek. Vše dobře rozmícháme a kotlety v této marinádě uložíme, misku překryjeme potravinovou folií a maso v marinádě necháme uležet do druhého dne.


Poté vložíme maso na rozpálenou pánev a zprudka z obou stran orestujeme.


Marinovanou vepřovou kotletu podáváme s bramborem, hranolkami, kaší či zeleninovou přílohou.


Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech


Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.


Vepřová


Videorecept: Kořeněné vepřové plátky v křupavé krustě jsou skvělým pohoštěním


Masová chuťovka pro každou oslavu, ale i jen tak k víkendovému posezení s rodinou a přáteli. Vepřové plátky obalované v kefíru a strouhance z žitného chleba, smažené a podávané s dipem a čerstvou zeleninou. Ty musíte vyzkoušet!


Videorecept:

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaná vepřová kotleta s bramborem

Zpět na recept