Francouzské makronky jsou drobné mandlové "laskonky" nejrůznějších barev slepované ochucenou náplní. Vyzkoušejte recept Pavla Jurašky, šéfcukráře Brasserie La Gare.
1 špetka | sůl |
75 ml | voda |
200 g | bílek |
225 g | cukr krupice |
250 g | cukr moučka |
250 g | mandlová moučka |
náplň | |
---|---|
marmeláda | |
máslový krém | |
čokoládový ganáž | |
mascarpone s ovocem |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.