Marinované filé z lososa podávané s lahodnou žampionovou omáčkou. Luxusní hlavní chod, který užijeme i při slavnostních příležitostech. Jako příloha poslouží nejen bramborová kaše, pečené brambory, ale i domácí krokety nebo zeleninové pyré. Losos v žampionové omáčce vás překvapí rychlou přípravou i výslednou chutí.
Videorecept na zdravou večeři - Salát s marinovaným lososem a divokou rýží
Po zimě je třeba tělo nastartovat, proto vám přinášíme tento úžasný recept na lehký rýžový salát s kousky lososa. Dá se podávat na oběd i večeři, zaručí dostatečný příjem energie, vlákniny a zdraví prospěšných látek. A hlavně bude skvěle chutnat!

Fotorecept krok za krokem na pečeného lososa s chutnou zeleninovou směsí. Šťavnaté rybí maso, řapíkatý celer, mrkev, hrášek, bylinky a kousek másla, tak málo stačí k vynikajícímu, třeba i vánočnímu, kpokrmu.

Tip na rychlou večeři: Recept na tatarák z lososa krok za krokem
V jednoduchosti je krása, to platí i v kuchyni. Dnes si podle fotonávodu připravíme tataráček z lososa, na který budeme potřebovat jen pár ingrediencí. Pokrm můžeme podávat jako rychlou večeři, ale obav i jako slavnostní pohoštění pro hosty.

Autor:admin_vareni

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena