Losos s jarní zeleninou

Zdravé a lehké jídlo, potěcha pro oči i chuťové buňky. Recept na pokrm, který skvěle chutná se sklenkou bílého vína.


0.00x
35 min

Postup přípravy

Porce lososa či filety s kůží omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme kořením na ryby a pokapeme citronem. Poklademe na dno pekáče nebo vyššího plechu a zasypeme směsí zeleniny podle chuti - papriky, rajčata, kapustičky, pórek, hrachové lusky, mrkev apod.

Směs v pekáčku osolíme a zakapeme olivovým olejem, přidáme koření na grilovanou zeleninu.

Troubu rozpálíme na 200 °C, rybu se zeleninou vložíme dovnitř a pečeme zhruba 15 - 20 minut.

Lososa s jarní zeleninou podáváme s dušenou rýží, rybu na talíři ozdobíme citronem. Podáváme se sklenkou chlazeného bílého vína.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos s jarní zeleninou

Zpět na recept