Lilkové cordon bleu

Jednoduchý recept na smaženou plněnou lilkovou chuťovku.


5.010x
30 min
1×

Postup přípravy

Větší lilky umyjeme a osušíme. Odřízneme konce a lilek nakrájíme asi na půl cm plátky, které osolíme. Lilek necháme na 20 minut vypotit.

Připravíme si suroviny na trojobal. Mouku, vejce a strouhanku.

Lilkové plátky opláchneme a dobře osušíme. Na plátek lilku položíme plátek šunky, plátek uzeného sýru a přikryjeme lilkem. Plněný lilek opatrně obalíme v mouce, osoleném vejci a strouhance.

Lilky smažíme dozlatova z obou stran a ukládáme na sací ubrousek.

Lilkové cordon bleu chutnají teplé i vlažné.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lilkové cordon bleu

Zpět na recept