Lilkové cordon bleu

Jednoduchý recept na smaženou plněnou lilkovou chuťovku.


5.010x
30 min
1×

Ingredience

2 kslilek

podle potřeby

olej
sůl

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

náplň

vařená šunka
uzený sýr (plátky)

Postup přípravy

Větší lilky umyjeme a osušíme. Odřízneme konce a lilek nakrájíme asi na půl cm plátky, které osolíme. Lilek necháme na 20 minut vypotit.

Připravíme si suroviny na trojobal. Mouku, vejce a strouhanku.

Lilkové plátky opláchneme a dobře osušíme. Na plátek lilku položíme plátek šunky, plátek uzeného sýru a přikryjeme lilkem. Plněný lilek opatrně obalíme v mouce, osoleném vejci a strouhance.

Lilky smažíme dozlatova z obou stran a ukládáme na sací ubrousek.

Lilkové cordon bleu chutnají teplé i vlažné.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Lilkové cordon bleu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena