Langoše z jogurtu

Langoše, jak je děláme u nás. Z kynutého těsta s jogurtem.


4.772x
5×

Postup přípravy

Trochu mléka ohřejeme, aby bylo vlažné. Rozdrobíme do něj droždí a necháme vykynout. Do mísy prosejeme mouku se sodou a osolíme ji. Přilijeme zbylé mléko, olej a jogurt. Nakonec dáme kvásek. Vše vymícháme v hladké těsto a necháme kynout 6 hodin. Pak lžící vykrajujeme bochánky, které buď rozválíme válečkem nebo vypracujeme ručně. V rozpáleném oleji osmažíme langoše z obou stran. Hotové langoše můžeme potřít česnekem, posypat strouhaným sýrem a pokapat kečupem. Můžeme použít i nasladko. Těsto vydrží v lednici až týden.

Další recepty na domácí langoše

Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem

Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.

Lepší

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.

Langoše,

user-icon

autor Libča


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Langoše z jogurtu

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena