Langoše bez kynutí

Snadný recept na smažené langoše, které u nás doma může dělat jen můj přítel. Tolik si na nich zakládá, že mě k tomu nepustí.


4.3212x
30 min
8×

Ingredience

podle chuti

česnek

těsto

1 lžičkasůl
3 dlmléko
0.5 kghladká mouka
2 lžičkysušené droždí

podle potřeby

kečup
tvrdý sýr

Postup přípravy

Na tyto langoše nemusíme zadělávat kvásek. Pouze smícháme hladkou mouku, sušené droždí, mléko, sůl a vypracujeme těsto, které by se nemělo lepit, ale zároveň nesmí být tuhé. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle a česnek prolisujeme. Langoše smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Usmažené langoše potřeme kečupem smíchaným s prolisovaným česnekem podle chuti a posypeme strouhaným sýrem. Pokud těsto nespotřebujeme ihned, vydrží v uzavřené misce v lednici klidně do druhého dne. Langoše bez kynutí podáváme teplé jako výbornou chuťovku k různým příležitostem.

Další prověřené recepty na domácí langoše

Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem

Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.

Lepší

Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku

Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.

Langoše,

user-icon

autor Niky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Langoše bez kynutí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena