Langoše z jogurtového těsta

Domácí langoše jsou nejlepší. Jednoduchý recept.


4.682x
60 min
5×

Postup přípravy

Do teplého mléka dáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do osolené mouky přidáme malý jogurt, olej, prášek do pečiva a kvásek. Zaděláme těsto, které necháme kynout necelou hodinu. Vykynuté těsto na pomoučněném vále rozkrájíme na kousky a rukou těsto roztahujeme do všech stran. Langoše smažíme z obou stran v rozehřátém oleji. Hotové langoše z jogurtového těsta potíráme kečupem, do kterého jsme vmíchali rozmačkaný česnek, a sypeme strouhaným sýrem.


Další recepty na langoše najdete zde


Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem


Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.


Lepší


Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku


Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.


Langoše,

user-icon

autor Lucie.V1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Langoše z jogurtového těsta

Zpět na recept