Babiččiny langoše

Recept na chutnou pochoutku potřenou kečupem nebo majonézou.


4.36x
35 min

Postup přípravy

Smícháme hladkou mouku, mléko, droždí, sůl nebo cukr (těsto naslano nebo nasladko), zaděláme těsto a dáme ho na 10 minut kynout. Z těsta uděláme bochánky, které necháme 15 minut kynout. Vykynuté těsto vytahujeme na placky. Langoše smažíme ve větším množství oleje. Hotové langoše podle chuti namažeme kečupem či majonézou, můžeme potřít česnekem. Langoše můžeme také posypat nastrouhaným sýrem. Babiččiny langoše ihned podáváme na stůl k jídlu.


Lepší než ze stánku: Domácí langoše krok za krokem


Jak si ty nejlepší langoše připravit doma? Přece podle našeho FOTORECEPTU! Těsto ze zakysané smetany je bezkonkureční. K dochucení nesmí chybět česnek, kečup, tatarská omáčka a sýr.


Lepší


Langoše, bramboráky a burgery jako ze stánku


Letní radovánky jsou v plném proudu a s nimi souvisí i oblíbené pokrmy, které si s oblibou dáváme na koupalištích, letních festivalech, poutích apod. Aby vám chutnalo stejně tak doma, máme pro vás pár receptů na langoše, domácí burgery, sendviče a bramboráky, které jsou čtenáři prověřené a vždycky se podaří.


Langoše,

user-icon

autor Kikča


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččiny langoše

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká