Poháry a dezerty do skleničky ukryjí i drobné nezdary a chutnají přímo božsky
Chcete překvapit a potěšit nějakou sladkou dobrotou, která nezabere hodiny příprav, nevyžaduje preciznost francouzského cukráře a přitom omráčí? Zkuste dezert do skleničky nebo pohár! Poskládáte je snadno, recept nikdy nemusíte striktně dodržet a výsledek bude perfektní. Stačí přitom pár surovin trochu fantazie – a sladké překvapení je na světě. Někdy tak příjemně zužitkujete nepovedenou bábovku nebo odřezky z korpusu.
Čokoládový Sacher dort: Naučíme vás ho krok za krokem
Recept na velmi oblíbený a chuťově úžasný čokoládový dort, který podle našeho fotonávodu hravě zvládnete.
Dezerty ze zakysané smetany: Nejlepší recepty na pečené koláče i chlazené zákusky
Zakysaná smetana má v domácí přípravě dezertů své čestné místo. Dezertům dodává vláčnost, jemnou nakyslost a krémovost. Jak ji správně použít, čemu se vyvarovat a které dezerty se zakysanou smetanou stojí za vyzkoušení?
Autor:Markéta v troubě
Zajímavé komentáře
šlehačka!
šlehačka?