Vaření.czReceptyJahodové tiramisu do skleničky

Jahodové tiramisu do skleničky

Jednoduchý sladký recept, kterým určitě překvapíte i potěšíte.


4.7103x
25 min
15×

Postup přípravy

Jahody opláchneme, necháme oschnout, zbavíme korunek a nakrájíme na čtvrtky; menší jahody stačí na poloviny. Smetanu vyšleháme do tuha. Žloutky smícháme s oběma cukry a nad párou směs šleháme do zhoustnutí. Pak ji za občasného promíchání necháme zcela vychladnout. Šlehačku, tvaroh a vychladlou žloutkovou směs elektrickým šlehačem vymícháme na hladký krém. Do vychlazených pohárů nebo skleniček střídavě klademe krém, jahody a kousek oplatku (piškot). Poslední vrstva jahodového tiramisu bude z krému, který ozdobíme celou jahodou i s korunkou, nadrobno nasekanými mandlemi a trojúhelníčkem oplatku (piškotem).

Jahodové inspirace & recepty

Sklizeň jahod je již v plném proudu, někde již končí, někde se jahody ještě sbírají. Máme pro vás malou inspiraci, co s nimi můžete připravit. Dejte nám vědět, jak se zadařilo.

Jahodové


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodové tiramisu do skleničky

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena