Krkovička pečená na pivu

Vepřová krkovice s příchutí česneku a pečená na pivu.


4.027x
45 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
200 mlpivo
6 plátkůvepřová krkovice s kostí

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

hotová světlá jíška

Postup přípravy

Silnější plátky vepřové krkovičky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Maso vložíme do pekáčku, poklademe česnekem a za občasného podlévání pivem upečeme v troubě doměkka. Šťávu můžeme podle potřeby zahustit hotovou jíškou.

Pečenou vepřovou krkovičku na pivu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovým knedlíkem a zelím.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovička pečená na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.