Krémový likér Baileys

Sladký a velmi jemný likér s rumem. Recept na přípravu domácí varianty oblíbeného alkoholického nápoje.


5.05x
120 min

Postup přípravy

Plechovky se salkem vložíme neotevřené do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme pomalu 1 - 1,5 hodinu.

Salko vyjmeme a necháme vychladnout. Následně vlijeme do mixéru, postupně přiléváme rum a smetanu ke šlehání. Z těchto surovin ušleháme jemný likér.

Abychom nemuseli plechovky se salkem vařit, můžeme koupit salko karamelové a rovnou vymícháme s rumem a smetanou.

Krémový likér Baileys servírujeme k různým slavnostním příležitostem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémový likér Baileys

Zpět na recept