Krémový likér Baileys

Sladký a velmi jemný likér s rumem. Recept na přípravu domácí varianty oblíbeného alkoholického nápoje.


5.05x
120 min

Postup přípravy

Plechovky se salkem vložíme neotevřené do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme pomalu 1 - 1,5 hodinu. Salko vyjmeme a necháme vychladnout. Následně vlijeme do mixéru, postupně přiléváme rum a smetanu ke šlehání. Z těchto surovin ušleháme jemný likér. Abychom nemuseli plechovky se salkem vařit, můžeme koupit salko karamelové a rovnou vymícháme s rumem a smetanou. Krémový likér Baileys servírujeme k různým slavnostním příležitostem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krémový likér Baileys

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena