Vaření.czReceptyKrémový karamelový likér

Krémový karamelový likér

Recept vhodný pro návštěvy.


3.812x
0

Postup přípravy

Neotevřené plechovky salka vložíme do hrnce s vodou a pomalu převedeme k varu. Plechovky musí být ponořené. Plechovky vaříme asi 60 - 90 minut. Salko vyjmeme necháme důkladně vychladnout. Vychladlé salko vybereme z konzerv a dáme do mixéru nebo mísy k ručnímu šlehači. Přidáme smetanu a jemně promícháme. Do hotové směsi po částech a za stálého míchání přiléváme rum. Nakonec vše vyšleháme v jemný a hladký krém. Krémový karamelový likér podáváme podle příležitosti.
user-icon

autor erickaaa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krémový karamelový likér

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena