Recept na tortilly plněné mletým vepřovým masem a fermentovanou zeleninou.
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
cuketa | |
tortilla | |
jarní cibulka | |
mleté vepřové maso | |
kimchi | |
podle chuti | |
sůl | |
lime | |
mletý černý pepř | |
chilli pasta | |
na potření | |
bílý jogurt |
Cuketu a jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno. Mleté maso osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s rozehřátým olejem, až je dozlatova. Tortillu namažeme bílým jogurtem, přidáme nakrájenou cuketu, jarní cibulku, mleté maso a pokapeme šťávou z limetky. Nakonec přidáme kimchi a chilli pastu. Poté jen tortillu zabalíme a máme hotovo. Kimchi tortilly s mletým masem a zeleninou podáváme jako chuťově zajímavý hlavní chod. Množství surovin přizpůsobíme vlastním chutím a množství porcí.
Dopřejte si porci zdraví! Kvašený korejský kimchi salát krok za krokem
Tradiční korejský salát, který je podáván téměř ke všem pokrmům. Je plný vitamínů a dokonce celosvětově vnímán jako jedno z nejzdravějších jídel. Variant existuje nespočet, snad každá rodina má ten svůj kimchi salát, dnes se naučíme krok za krokem tento základní recept.
5 surovin a trocha trpělivosti: Tak málo stačí k výrobě levných domácích tortill
Už jste někdy ochutnali domácí tortilly? Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.
autor Vaření s láskou
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena