Jak na šťavnatý domácí burger?
Pravý hamburger se dělá ze šťavnatého hovězího masa. Nejlepší je směs krku a plece a do masové směsi na burgery nepatří vajíčko ani strouhanka, k ochucení stačí sůl a pepř, případně čerstvé bylinky. Nikdy nepřebíjejte základní chuť masa kořením.

Výborná příloha k sýrům a masu: Domácí cibulové čatní krok za krokem
Recept na vynikající cibulové čatní, které se skvěle hodí například k sýrům, paštice či masu.

Grilovací sezóna začíná! Stáhněte si e-book zdarma a buďte mistrem grilu
Grilování a opékání špekáčků na ohni k jaru a létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.

Autor:Jarka Petrová




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena