Recept na čatní (chutney), což je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření.
1-2 ks | jablko |
2 snítky | tymián |
100 g | rozinky |
1 kg | švestky |
2 lžíce | med |
2-3 ks | šalotka |
200 ml | suché červené víno |
2 ks | celá skořice |
200 ml | pomerančová šťáva |
1 lžička | mleté chilli |
2-3 lžíce | třtinový cukr |
1 ks | čerstvý zázvor (5 cm) |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.