Papriková hořčice

Nic se nevyrovná domácí zavařenině, ale ani hořčici! Vyzkoušejte recept na tuto paprikovou.


3.0519x
75 min

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Zeleninu a feferonky umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs.

Zeleninovou směs vložíme do kastrolu, přidáme vegetu, Deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 minut na mírném ohni, aby se směs nepřipálila.

Horkou paprikovou hořčici plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100 °C. Ihned odstavíme a necháme vychladnout.

Papriková hořčice podle tohoto receptu se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Papriková hořčice

Zpět na recept