Zeleninová hořčice s feferonkami

Směs rajčat a paprik, která se hodí k uzeninám, na topinku nebo pod maso.


5.015x
160 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a vše nakrájíme na čtvrtky. Všechno umeleme.

Zeleninu dáme dáme vařit. Rajčata můžeme použít i méně zralá. Přidáme Deko, které prosejeme, a vaříme tak dlouho, až se vypaří nadbytečná voda. Po zhoustnutí, kterého docílíme právě vařením, přidáme olej, cukr, pomleté feferonky a česnek. Ještě chvíli provaříme.

Horkou zeleninovou hořčici s feferonkami plníme do sklenic, zavíčkujeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.
user-icon

autor Mycek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová hořčice s feferonkami

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.