Vaření.czReceptyZeleninová hořčice s feferonkami

Zeleninová hořčice s feferonkami

Směs rajčat a paprik, která se hodí k uzeninám, na topinku nebo pod maso.


5.015x
160 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, cibuli oloupeme, papriku zbavíme jadérek a vše nakrájíme na čtvrtky. Všechno umeleme. Zeleninu dáme dáme vařit. Rajčata můžeme použít i méně zralá. Přidáme Deko, které prosejeme, a vaříme tak dlouho, až se vypaří nadbytečná voda. Po zhoustnutí, kterého docílíme právě vařením, přidáme olej, cukr, pomleté feferonky a česnek. Ještě chvíli provaříme. Horkou zeleninovou hořčici s feferonkami plníme do sklenic, zavíčkujeme a necháme vychladnout dnem vzhůru.
user-icon

autor Mycek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninová hořčice s feferonkami

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena