Kapustové čevabčiči

Čevabčiči připravované z větší části z kapusty.


3.1101x
60 min

Postup přípravy

Kapustu zbavíme vrchních listů. Cibuli a česnek oloupeme. Česnek utřeme se solí. Cibuli rozčtvrtíme. Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka. Uvařenou kapustu necháme okapat a na masovém strojku ji spolu s masem a cibulí umeleme. Do kapustové směsi vmícháme vejce, česnek a podle chuti okořeníme. Pokud je třeba, kapustovou směs zahustíme strouhankou. Z kapustové hmoty tvarujeme malé šištičky - čevabčiči. V pánvi si rozpálíme olej a kapustové čevabčiči smažíme se všech stran. Kapustové čevabčiči podáváme s brambory a hořčicí a zdobíme je kolečky cibule.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapustové čevabčiči

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena