Kapustové čevabčiči

Čevabčiči připravované z větší části z kapusty.


3.1101x
60 min

Postup přípravy

Kapustu zbavíme vrchních listů. Cibuli a česnek oloupeme. Česnek utřeme se solí. Cibuli rozčtvrtíme. Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka.

Uvařenou kapustu necháme okapat a na masovém strojku ji spolu s masem a cibulí umeleme. Do kapustové směsi vmícháme vejce, česnek a podle chuti okořeníme. Pokud je třeba, kapustovou směs zahustíme strouhankou. Z kapustové hmoty tvarujeme malé šištičky - čevabčiči.

V pánvi si rozpálíme olej a kapustové čevabčiči smažíme se všech stran.

Kapustové čevabčiči podáváme s brambory a hořčicí a zdobíme je kolečky cibule.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapustové čevabčiči

Zpět na recept