Čevabčiči na červeném zelí

Chutný a rychlý hlavní chod.


3.73x
45 min

Postup přípravy

Do mísy dáme mleté maso, vejce, pečivo namočené ve studené vodě, 1 nadrobno nakrájenou cibuli, 2 lžíce hladké mouky, rozetřené stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžičku koření pro mletá masa a vše důkladně promícháme. Z připravené masové hmoty tvoříme šišky. Ty osmažíme po všech stranách na oleji.

Červené zelí omyjeme ve studené vodě, najemno nakrájíme a vaříme v osolené vodě 15-20 minut. Slijeme většinu vody a část v zelí ponecháme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou. Takto připravenou cibuli smícháme s uvařeným zelím a ještě 3 minuty povaříme. Čevabčiči podáváme položené na červeném zelí s vhodnou přílohou.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čevabčiči na červeném zelí

Zpět na recept