Čevabčiči na červeném zelí

Chutný a rychlý hlavní chod.


3.73x
45 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 ksvejce
2 kscibule
1 kspečivo
0.5 hlávkyčervené zelí
3 lžícehladká mouka
300 gmleté maso

podle chuti

koření na mleté maso
sůl, pepř

Postup přípravy

Do mísy dáme mleté maso, vejce, pečivo namočené ve studené vodě, 1 nadrobno nakrájenou cibuli, 2 lžíce hladké mouky, rozetřené stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžičku koření pro mletá masa a vše důkladně promícháme. Z připravené masové hmoty tvoříme šišky. Ty osmažíme po všech stranách na oleji.

Červené zelí omyjeme ve studené vodě, najemno nakrájíme a vaříme v osolené vodě 15-20 minut. Slijeme většinu vody a část v zelí ponecháme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou. Takto připravenou cibuli smícháme s uvařeným zelím a ještě 3 minuty povaříme. Čevabčiči podáváme položené na červeném zelí s vhodnou přílohou.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čevabčiči na červeném zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena