Čevabčiči podle maminky

Jednoduchý recept na kořeněné šišky z mletého masa.


4.118x
35 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

Maso dáme do mísy, přidáme cibuli, osolíme, opepříme a přidáme asi lžičku mleté sladké papriky. Mleté maso pečlivě promícháme s přidanými surovinami, prohněteme rukou, aby se vše dobře spojilo.

Ze směsi tvoříme stejně velké šišky - čevabčiči.

Čevabčiči klademe do rozpáleného oleje a pozvolna smažíme ze všech stran.

Čevabčiči rozdělíme na talíře a podáváme s brambory, hořčicí a čerstvou cibulí.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čevabčiči podle maminky

Zpět na recept