Jitrnicový prejt

Popraskaly vám jitrnice? Není nic jednoduššího, než z nich udělat prejt. Jitrnicový prejt je taky vhodný na rychlý oběd.


3.2138x
15 min
2×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. V pánvi si pomalu rozehřejeme máslo. Vsypeme cibuli a pomalu ji osmažíme dozlatova.

Z jitrnic vymačkáme prejt. Případně kupovaný jitrnicový prejt vyjmeme z obalu.

Do zlatavé cibulky přidáme jitrnicový prejt a osmažíme jej dozlatova. Nakonec jej podle chuti osolíme, opepříme, případně přidáme majoránku.

Horký jitrnicový prejt podáváme s bramborovou kaší a hustým slaninovým zelím. Jitrnicový prejt ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jitrnicový prejt

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena