Tradiční recept na jedinečné domácí jitrnice. Na přípravu je pokrm velmi náročný, počítejte minimálně 3,5 - 4 hodin, ale jednou za rok to stojí za to.
1 palička | česnek |
1.5 l | vývar |
1 lžíce | majoránka |
10 ks | rohlík |
1 lžíce | čerstvě mletý černý pepř |
1 ks | vepřové srdce |
2 ks | nožičky |
1.8 kg | plíce |
3 kg | maso z hlavy, laloku a odřezky masa |
0.5 kg | syrová vepřová játra |
podle chuti | |
---|---|
13 dkg | sůl |
autor veraricna
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.