Jemný zeleninový nákyp

Cuketa, paprika a gouda - kombinace pro lehký letní oběd.


4.99x
45 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Papriku nakrájíme na větší kostky, cuketu (i se slupkou) na plátky a rajčata na osminky. Sýr nastrouháme nahrubo a šunku nakrájíme na nudličky.

Smícháním mléka, goudy, žloutků a koření si připravíme omáčku.

Na dno lehce vymaštěné formy poklademe cuketu střídavě s paprikou, posypeme šunkou a přelijeme omáčkou. Postup ještě dvakrát opakujeme.

Pečeme v předehřáté troubě asi 30 - 35 minut na 200 °C. Hotový, mírně vychladlý nákyp ozdobíme rajčaty a snítkou meduňky nebo kadeřavé petrželky a můžeme servírovat.

Dělená strava - neutrální pokrm.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný zeleninový nákyp

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká