Jahodová polévka s bílým vínem

Vynikající jahodová polévka, která v parných letních dnech jistě osvěží.


2.91005x
20 min

Postup přípravy

Jahody omyjeme a necháme okapat. Pak je prolisujeme.

Prolisované jahody smícháme s cukrem, vodou, vínem a podle chuti s trochou citronové šťávy. Jahodovou polévku vychladíme.

Vychlazenou jahodovou polévku rozdělíme do misek nebo talířů, ozdobíme čerstvými jahodami a můžeme podávat.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodová polévka s bílým vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena