Reveňové pyré s jogurtovým krémem

Jahody a reveň se výborně hodí na jemný dezert.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Reveň omyjeme, odřízneme konce, utvoříme svazečky, nakrájíme na půlcentimetrové kousky.

Želatinu namočíme do studené vody, vymačkáme, rozpustíme v ovocném pyré. Osladíme a ochutíme vínem.

Pyré při vychlazování občas zamícháme, vlažné naplníme do misky, přiklopíme a zcela vychladíme.

Jahody opatrně omyjeme, osušíme a rozkrojíme na polovinu. Krátce před ztuhnutím položíme doprostřed pyré, aby se částečně ponořily.

Jogurt, vanilkový a moučkový cukr smícháme, cukr rozpustíme. Ušleháme tuhou šlehačku, jogurt do ní vmícháme krátce před podáváním.

Reveňové pyré s jogurtovým krémem podle fantazie ozdobíme a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Reveňové pyré s jogurtovým krémem

Zpět na recept