Italské jahodové tiramisu

Recept na ovocné tiramisu z mascarpone doplněné jahodami.


4.574x
30 min
4×

Postup přípravy

Tvaroh, mascarpone, šťávu a kůru z pomeranče společně s cukrem promícháme. Přidáme i trochu vanilky. Po dobrém promíchání přidáme po částech vyšlehanou smetanu, zapracováváme jemně.

Umyté jahody dáme do mixéru s cukrem, koňakem a opět pomerančovou šťávou.

Připravíme si nádobu o obsahu cca 2 l.

Přibližně půlku piškotů dáme na dno nádoby, zalijeme polovinou jahodové směsi, až poté dáme tvarohový krém (také půlku). Uhladíme a postup opakujeme -. piškoty, jahody, mascarpone.

Italské jahodové tiramisu dáme na 4 hodiny do lednice ztuhnout a vychladit, poté posypeme kakaem a dozdobíme kousky jahod.

1 porce tiramisu s jahodami obsahuje 420 kcal.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské jahodové tiramisu

Zpět na recept