1 lžíce | olej | |
1 lžíce | máslo | |
1-2 lžíce | strouhanka | |
1 balíček | listové těsto | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
pepř | ||
drcený kmín | ||
na potření | ||
1 ks | vejce | |
náplň | ||
0.5 šálku | mléko | |
1 ks | cibule | |
300 g | houby | |
1 lžíce | hladká mouka | |
50 g | salám šunkový |
Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!
Letošní horké a suché počasí houbám příliš nepřálo, ale v těchto dnech se i houbaři mohou těšit z první úrody. My vám přinášíme výběr zajímavých a chuťově výborných receptů z čerstvých hub, které stojí za to vyzkoušet.
Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat
Češi jsou národem houbařů. Říká se, že všechny houby jsou jedlé, některé však pouze jednou. Ale zanechme černého humoru a ponořme se do článku, který nám přiblíží houby z té zdravotní a kuchařské stránky.
Autor:admin_lucka2
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena