Houbový tatarák

Je výborný, nahrazuje tatarák ze syrového masa, z čehož mám teď obavy.


4.531x
0

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 lžícehořčice
1 lžícekečup
1 kostkamasox
1 ksmenší cibule
1 lžícesójová omáčka
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžíceworchestrová omáčka
25 dkgmražené (nakládané) houby

podle potřeby

olej

podle chuti

1 ksžloutek
feferonka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Očištěné houby nakrájíme na kousky a vložíme do kastrolku s trochou oleje a s kostkou masoxu. Mírně okmínujeme a dáme dusit za občasného podlévání vodou. Asi po 20-ti minutách necháme vysmahnout. Utřeme oloupaný česnek, pokrájíme cibuli najemno, přidáme kečup, hořčici, worchestrovou omáčku, sójovou omáčku, trochu pepře, mletou červenou papriku, feferonku a přidáme vychladlé houby, které můžeme i rozmixovat. Pro úplnou iluzi tataráku vmícháme 1 syrový žloutek. Houbový tatarák mažeme nejlépe na topinky.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbový tatarák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena