Houbový tatarák

Je výborný, nahrazuje tatarák ze syrového masa, z čehož mám teď obavy.


4.531x
0

Postup přípravy

Očištěné houby nakrájíme na kousky a vložíme do kastrolku s trochou oleje a
s kostkou masoxu. Mírně okmínujeme a dáme dusit za občasného podlévání vodou. Asi po 20-ti minutách necháme vysmahnout.

Utřeme oloupaný česnek, pokrájíme cibuli najemno, přidáme kečup, hořčici, worchestrovou omáčku, sójovou omáčku, trochu pepře, mletou červenou papriku, feferonku a přidáme vychladlé houby, které můžeme i rozmixovat. Pro úplnou iluzi tataráku vmícháme 1 syrový žloutek.

Houbový tatarák mažeme nejlépe na topinky.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbový tatarák

Zpět na recept