Tatarák z brambor

Jednoduché, rychlé a dobré stejně jako masový tatarák.


4.443x
45 min
3×

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve slupce, ale nesmíme je rozvařit! Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.

Nakrájíme cibuli na kostičky a přidáme k nastrouhaným bramborám. Přidáme jeden žloutek, sůl, pepř, kečup, hořčici, worchester a mletý kmín.

Opečeme chléb, tzn. uděláme topinky, potřeme oloupaným česnekem a ještě teplé namažeme tatarákem a podáváme.

Tento tatarák z brambor je stejně dobrý jako originální ze syrového masa a dá se považovat i za vegetariánské jídlo.
user-icon

autor forleni


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarák z brambor

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká