Houbová smaženice bez vajec

Není lehčí recept z čerstvých hub! Vyzkoušejte tuto smaženici z pravých hřibů.


4.210x

Postup přípravy

Čerstvě nasbírané hřiby očistíme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku také očistíme a nakrájíme nadrobno.

Ve větší a hluboké pánvi rozpálíme olej a nejprve osmahneme cibuli. Když je dozlatova, přidáme houby a za stálého míchání orestujeme. Hřiby pustí vodu, potom dusíme, dokud se voda nevypaří a hřiby nezměknou. V závěru houbovou smaženici posypeme česnekovou solí.

Houbovou smaženici bez vajec rozdělíme na talířky a podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbová smaženice bez vajec

Zpět na recept