Hermelínové jednohubky

Jemně kořeněné slepované jednohubky můžete připravit pro návštěvu nebo jen tak k večernímu posezení u televize. Doporučuji použít hodně zralý hermelín.


3.0301x
25 min
1×

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Hermelín vybalíme z obalu a na vhodném podkladu jej rozmáčkáme vidličkou. Rozmačkaný hermelín vložíme do větší mísy, přidáme máslo, koření a smetanu. Vše utřeme nebo ušleháme. Chléb zbavíme kůrky. Pokud máme vykrajovátka, vykrojíme z něj kolečka. Jinak můžeme chléb nakrájet na malé trojúhelníčky. Připravený chléb namažeme krémem a slepíme s druhým kouskem chleba. Jednohubky zdobíme petrželkou, sterilovanou paprikou, plátky oliv nebo je můžeme posypat hrubě sekanými vlašskými ořechy.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hermelínové jednohubky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena