Hermelínové jednohubky

Jemně kořeněné slepované jednohubky můžete připravit pro návštěvu nebo jen tak k večernímu posezení u televize. Doporučuji použít hodně zralý hermelín.


3.0301x
25 min
1×

Postup přípravy

Máslo necháme změknout.

Hermelín vybalíme z obalu a na vhodném podkladu jej rozmáčkáme vidličkou. Rozmačkaný hermelín vložíme do větší mísy, přidáme máslo, koření a smetanu. Vše utřeme nebo ušleháme.

Chléb zbavíme kůrky. Pokud máme vykrajovátka, vykrojíme z něj kolečka. Jinak můžeme chléb nakrájet na malé trojúhelníčky.

Připravený chléb namažeme krémem a slepíme s druhým kouskem chleba.

Jednohubky zdobíme petrželkou, sterilovanou paprikou, plátky oliv nebo je můžeme posypat hrubě sekanými vlašskými ořechy.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hermelínové jednohubky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká