Nakládaný hermelín ala Dočík

Recept na nakládaný hermelín v oleji s cibulí.


5.01x
45 min

Postup přípravy

Hermelíny nařízneme v půli, nedořízneme, aby se nerozpadly. Vnitřek hermelínu zaprášíme sladkou paprikou, naplníme cibulí a přidáme jednu chilli papričku.


Hermelíny naskládáme do nádoby, každý zlehka potřeme na vrchu pasírovaným česnekem, prokládáme na kolečka nakrájenou cibulí, papričkami a divokým kořením. Zalijeme olejem (dávám mix slunečnice - oliva 70/30%). Nádobu zavřeme a necháme odstát v lednici alespoň 14 dní.


Nakládaný hermelín ala Dočík podáváme jako výbornou chuťovku. 


Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?


Jednoduchý a vychytaný recept, o který se s vámi rádi podělíme. Dnes vás šéfkuchař restaurace Pork's Jakub Hirsch naučí, jak si připravit nakládaný sýr Blaťácké zlato. Stačí jen sýr, jarní cibulka, česnek, vločky pikantní papriky a olej. Výsledkem je skvělá chuťovka k pivu a vínu.


Šéfkuchařův


Pikantní zapečený hermelín s bramborem a zeleninou


(doba přípravy 25 min)


Pikantní


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nakládaný hermelín ala Dočík

Zpět na recept