Jablková pomazánka s hermelínem

Recept na pomazánku z nastrouhaných jablíček, hermelínu a zakysané smetany. Chutě k sobě skvěle ladí.


3.73x
15 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo. Hermelín také nastrouháme nahrubo.

Jablka promícháme v misce s hermelínem, spojíme zakysanou smetanou, osolíme, opepříme a dochutíme čerstvou citronovou šťávou. Míchání provádíme nejlépe rukama, protože hermelín se drží pohromadě a lžící to jde těžko.

Jablková pomazánka s hermelínem nejlépe chutná s celozrnným pečivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablková pomazánka s hermelínem

Zpět na recept