Grilovaný losos s limetkovou omáčkou a zeleninovou kaší

Dvakrát týdně bychom měli jíst rybu. Kvalitní losos je pochoutka, která snad chutná každému. Nešetřete na kvalitě, odměníte se skvělou chutí.


5.03x
30 min
1×

Postup přípravy

Lososa omyjeme, naložíme do marinády z citronu, oleje a soli. Já přidávám i kopr. Celá příprava jídla je pak jen otázkou času, než uvaříme mrkev, celer a brokolici. Zeleninu po uvaření rozmačkáme na kaši a dochutíme solí či bylinkami. 

Jakmile je zelenina hotová, zapneme gril a vložíme do něj lososa. Já griluji i s plátky citronu pokladenými na rybě. 

V mezidobí si připravím limetkovou šťávu ze dvou limet, kousku másla, trochy oleje, soli a pepře. 

Grilovaný losos s limetkovou omáčkou a kaše z mrkve, brokolice a celeru chutná opravdu výborně a za sebe ho doporučuji jako zdravý oběd.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný losos s limetkovou omáčkou a zeleninovou kaší

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní