Fazole po prlešku

Zapečené fazole se škvarkami a zakysanou smetanou.


2.91415x
30 min

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka. Uvařené fazole scedíme. Zapékací misku vymažeme máslem. Škvarky se sádlem rozehřejeme a vmícháme do nich strouhanku. Smažíme ji, dokud nezačne vonět. Pak vše vmícháme do fazolí a směs osolíme a opepříme. Fazole zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby. K fazolím podáváme kysané zelí nebo řepu.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Fazole po prlešku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovinská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena