Fazole po bretaňsku s párkem a chlebem

Rychlá, chutná a jednoduchá večeře, svačina nebo i oběd, když není času nazbyt.


0.00x
30 min

Ingredience

směs

2 kscibule
1 lžícesádlo
1 konzervarajčata sterilovaná
1 konzervažampióny sterilované
1 konzervakapie sterilované
2 konzervyfazole v tomatě
1 lžičkarajský protlak

podle potřeby

3 stroužkyčesnek prolisovaný
2 špetkytymián (sušený nebo čerstvý)
1 lžícebazalka (sušená nebo čerstvá)

podle chuti

1 lžičkasůl
2 špetkypepř mletý

příloha

6 kspárek (libový)
chléb

Postup přípravy

Na sádle osmahneme cibuli pokrájenou nadrobno do růžova, přidáme prolisovaný česnek, sušený tymián, promícháme, poté přidáme plechovku sekaných rajčat, sterilované kapie, dvě plechovky máslových fazolí v tomatě a vše důkladně promícháme. Necháváme povařit, přidáme sušenou bazalku, malou plechovku sterilovaných žampionů, podle potřeby přidáme lžičku rajského protlaku a dochutíme solí a pepřem.


Fazole po bretaňsku podáváme ihned, nejlépe chutnají s opečeným párkem nebo klobásou, čerstvým chlebem a případně se salátem, čalamádou nebo zeleninovou oblohou.


Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo


Víte, že pravé maďarské lečo se připravuje bez vajec? Základem je kvalitní zelenina, maďarská klobáska a mletá paprika. A výsledek? Mizí z pánve bleskovou rychlostí, jak je dobré. FOTORECEPT krok za krokem.


Jak


Recept na hrachovou kaši krok za krokem


Kdo by neznal českou klasiku - hrachovou kaši. Je tak jednododuchá na přípravu a nenáročná na suroviny! S opečeným párkem, chlebem a okurkou nemá chybu!


Recept

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole po bretaňsku s párkem a chlebem

Zpět na recept