Rizoto je klasický italský pokrm. Recept je trochu náročnější na přípravu, protože vyžaduje stále míchání a hlídání při vaření, ale výsledek stojí za to.
1 lžička | máslo |
1 ks | cibule |
6 lístků | šalvěj |
0.5 hrnku | parmazán |
1.5 hrnku | dýně |
8 hrnků | kuřecí vývar |
2 hrnky | rýže arborio |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
na ozdobu | |
4 lístky | čerstvá šalvěj |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.