Opět recept z arabské země. Tentokrát na aromatické a velmi chutné jehněčí maso.
1 lžička | cukr |
sůl | |
75 g | rozinky |
špetka | šafrán |
4 lžíce | olivový olej |
1 lžička | mletá skořice |
mletý bílý pepř | |
200 ml | zeleninový vývar |
0.5 lžičky | římský kmín |
0.5 lžičky | kajenský pepř |
8 ks | jehněčí kotlety |
4 ks | bílá cibule |
autor admin_janach
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.