Opět recept z arabské země. Tentokrát na aromatické a velmi chutné jehněčí maso.
1 lžička | cukr |
sůl | |
75 g | rozinky |
špetka | šafrán |
4 lžíce | olivový olej |
1 lžička | skořice mletá |
mletý bílý pepř | |
200 ml | zeleninový vývar |
0.5 lžičky | římský kmín |
0.5 lžičky | kajenský pepř |
8 ks | jehněčí kotlety |
4 ks | cibule bílá |
autor admin_janach
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena