Dušená treska s jarním bramborovým salátem a brokolicí

Lehká, zdravá a vždy slavnostně působící večeře.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Z uvařených a nakrájených brambor a podušené směsi jarní zeleniny si připravíme lehčí verzi bramborového salátu. Nepoužíváme majonézu, stačí jen promíchat s trochou olivového oleje a podle chuti dosolit.


Na olivovém oleji krátce orestujeme osolené a kořením potřené filety z tresky, podle potřeby zalijeme trochou vody nebo vývaru a pod poklicí podusíme. Po chvíli otočíme, přidáme kousek másla a tresku zakápneme citronovou šťávou. Znovu podusíme, celkově asi 15 minut.


Dušenou tresku podáváme s jarním bramborovým salátem a růžičkami brokolice podušené na páře.


Ryby v dietním jídelníčku


Co takhle odstartovat nový rok pravidelným zařazováním pokrmů z rybího masa do svého menu, připravit si je nízkokaloricky a obohatit tak svůj jídelníček (nejen) při dietě?


Ryby


Videorecept na zdravou večeři - Salát s marinovaným lososem a divokou rýží


Po zimě je třeba tělo nastartovat, proto vám přinášíme tento úžasný recept na lehký rýžový salát s kousky lososa. Dá se podávat na oběd i večeři, zaručí dostatečný příjem energie, vlákniny a zdraví prospěšných látek. A hlavně bude skvěle chutnat!


Videorecept

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušená treska s jarním bramborovým salátem a brokolicí

Zpět na recept